HOTEL-RESTAURANT

warssy@wardshus.fi
+358 40 182 2002

KEITTIÖMME ON PAIKKA MISSÄ LUODAAN TAIDETTA. SE MITÄ TAHDOMME LUODA ON MAKUELÄMYKSIÄ JOITA ON VAIKEA UNOHTAA!

Keittiömestarimme Emmi ammentaa inspiraationsa ranskalaisesta keittiöstä. Hän toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi kokemaan makuelämyksiä rennossa ja iloisessa ilmapiirissämme. Meidän asiantuntemus viineistä ja monen vuoden kokemus asiakaspalvelussa takaa mahtavan elämyksen.

Syö, juo ja rentoudu. Tule yksin tai seurassa. Viivy nauttien lähituotetuista ja korkealaatuisista raaka aineista tai pistäydy pikaiselle lounaalle. Ilo on aina meidän puolellamme! Iloinen ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään, he ovat arvoikkain voimavaramme!

Ravintola Wärssy

Ravintola on meille hyvin rakas ja siksi suhtaudumme siihen intohimoisesti. Haluamme tuottaa makuja joita asiakkaan on vaikea unohtaa.

À la Carte listamme vaihtuu usein sillä haluamme pitää tarjontamme eläväisenä jotta voit joka käynnillä kokea jotain uutta!

Voimme myös auttaa sinua toteuttamaan perhejuhlat tai yritystilaisuudet. Oli tarve mikä vain, luomme sinulle tai yrityksellesi unohtumattoman elämyksen ammattitaidolla. Sisätiloihimme mahtuu 60 henkilöä ja terassillemme kesäaikaan mahtuu 80 henkilöä.

Voit myös kertoa meille toiveesi ja teemme parhaamme toteuttaaksemme sen omalla tyylillämme.

Ystävällinen henkilökuntamme on täällä sinua varten!

PÖYTÄVÄRAUS | BORDSRESERVATION | TABLE RESERVATION